همانطور که مطالعه کردید در مطلب " معرفی انواع فرمت های ویدیویی " ما به برخی از تفاوت های مهم و کاربردی فرمت های فایل های ویدیویی پرداختیم و شما را با انواع کیفیت های موجود برای ذخیره فیلم ها آشنا کردیم ، اما گروه فنی رایانه کمک قصد دارد این بار به معرفی برخی از معروف ترین فرمت های فایل های صوتی و تصویری بپردازد در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
در مطلب قبل با ویژگی فرمت های ویدئویی چون VCD ، SVCD ، XVCD ، DivX ، CVD ، DVD-R و Blu-ray و همچنین با انواع مختلف کیفیت هایی که میتوانید فایل های ویدیویی خود را ذخیره کنید آشنا شدید اما این بار میخواهیم نگاهی به فرمت فایل های صوتی و تصویری بیندازیم :
گاهی از اوقات فرمت فایل صوتی و تصویری ای داریم که در پلیر ما پخش نمی شود برای رفع اشکال در خصوص فایل های صوتی و تصویری با فرمت غیرقابل پخش با کارشناسان رایانه کمک تماس بگیرید.
✴️✴️ تماس با کارشناسان فنی رایانه کمک : ☎️از طریق تلفن ثابت 9099071540 و 📱 از طریق موبایل 0217129
فهرست:
✅دسته بندی انواع فرمت های صوتی
✅انواع فرمت های صوتی و تصویری
✅فرمت صوتیMP3
✅فرمت صوتیWAV
✅فرمت صوتیWMA
✅فرمت صوتی AU
✅فرمت صوتی OGG
✅فرمت AVI
✅فرمت DivX
✅استاندارد های مهمتر MPEG
✅Real Audio یا Video
✅MKV
✅معرفی فرمت های CONTAINER، ۳GP، MOV، SWF، VOB
✅معرفی فرمت های AMR، APE، AAC، M4A، M4R
✅سوالات متداول
✅سخن پایانی
انواع فرمت های صوتی در 2 بخش کلی دسته بندی می شوند:
- فرمت های صوتی فشرده نشده Uncompressed Audio Format
- فرمت های صوتی فشرده شده compressed Audio Format
فرمت صوتی فشردهشده compressed Audio Format: به دو دسته با اتلاف و بدون اتلاف تقسیم بندی می شود.
انواع فرمت های صوتی و تصویری
فرمت صوتی MP3
یکی از اصلی ترین و محبوب ترین فرمت های پخش کننده صدا و موسیقی MP3 می باشد. این فرمت سال هاست که به عنوان یک استاندارد بین المللی میان نرم افزارها و سرویس های پخش موسیقی پذیرفته شده است.
نام MP3 به دلیل نوع فایل MPEG و لایه صوتی سه می باشد، منظور از لایه سه یکی از سه روش کدگذاری برای فشرده سازی صوتی است که با اعداد 1 تا 3 مشخص میشود.
در این نوع فرمت بخشی از صداهای موجود در فایل های موسیقی که معمولا خارج از محدوده شنوایی انسان است یا بسیار ضعیف هستند حذف می شوند.
همچنین از دیگر ویژگی های این فرمت می توان به حجم بسیار پایین فایل ها اشاره کرد. یک فایل موسیقی معمولی تقریبا حجمی معادل 4 تا 5 مگابایت دارد.
فرمت صوتیWAV
سال های پیش دو شرکت مایکروسافت و IBM بصورت مشترک فرمت WAV را عرضه کردند. از این فرمت به عنوان فرمت پیش فرض صوتی در ویندوز 95 استفاده کردند و در آینده به عنوان یک استاندارد برای صداهای داخلی ویندوز تبدیل شد.
تقریبا همه برنامه های ویندوزی می توانند فایل های WAV را بدون هیچ مشکلی پخش کنند. همچنین بیشتر موبایل ها هم می توانند فایل های موسیقی با پیشوند .wav پخش کنند و حتی به عنوان زنگ های پیش فرض استفاده کنند.
حجم این گونه فایل های بسیار بالا بوده زیرا از هیچ روش فشرده سازی برای این فرمت استفاده نمی شود از این رو برای پخش موسیقی روی تجهیزات تلفن همراه کاربردی ندارد.
فرمت صوتیWMA
WMA مخفف Windows Media Audio فرمتی است که بازهم از طرف مایکروسافت ارائه شده و حجم آن به نصف فرمت های MP3 هم میرسد.
در ابتدا WMA فقط از طرف خود مایکروسافت و نرم افزار پخش موسیقی رسمی ویندوز پشتیبانی میشد اما به مرور زمان در سایت های مختلف موسیقی به عنوان یکی از فرمت های اصلی آهنگ شناخته شد.
کیفیت فایل های WMA تفاوت چندانی با فایل های MP3 ندارد حتی گاهی اوقات با وجود حجم پایین تری که دارد میتواند کیفیت بالاتری ارائه دهد.
یک فایل موسیقی با این فرمت تقریبا حجمی معادل دو تا سه مگابایت دارد. برای فشرده سازی WMA از روش های خاصی به نام Lossless Compression بدون حذف هیچ یک از اطلاعات فایل استفاده میشود .
فرمت صوتی AU
فرمت AU قابل اجرا در سیستم های عامل لینوکس و یونیکس می باشد و حجم کمی را اشغال می کند؛ اما درعین حال کیفیت پایینی دارد.
فرمت صوتی OGG
این نوع از فرمت فشرده سازی صوتی به عنوان یکی از رقبای فرمت MP3 محسوب میشود و به دلیل Open Source بودن آن در تجهیزات مختلف ، کیفیت و حجم متفاوتی میتواند داشته باشد.
بیشتر شرکت ها به منظور پخش فایل های صوتی خاص دستگاه از این فرمت استفاده میکنند. این فرمت آنقدر متنوع است که نمی توان تشخص داد فایل مورد نظر ویدیویی ، صوتی یا متنی است. دلیل این تنوع open source بودن فایل است که به واسطه کدک هایی مانند vorbis برای فایل های صوتی و Theora برای فایل های تصویر و Speex برای فایل های متنی مجزا میشود.
معمولا از فرمت OGG برای ذخیره کردن زنگ های تلفن همراه و فایل های صوتی کوتاه با میزان بیت های بسیار پایین استفاده میشود و حجمی حدود چند ده کیلوبایت دارد.
تفاوت این فرمت با فرمت های دیگر در رایگان بودن آن میباشد که در اختیار هیچ نهاد یا شرکتی نیست.
فرمت صوتیMIDI
فرمت MIDI در واقع یک سری کد های دیجیتالی است که هرکدام به یک نت یا ساز خاص اختصاص داده شده است و با پخش پی دی پی آن ها یک فایل موسیقی تشکیل میشود.
برای همین است که اگر در اینترنت MIDI را سرچ کنید با انبوهی از اعداد و ارقام نوشته شده روبرو میشوید که این ها در واقع همان کد هایی هستند که زنگ های موسیقیایی را در تلفن های همراه سطح پایین بازسازی میکنند.
فرمت MIDI انواع مختلفی بر اساس تعداد الان موسیقی قابل پخش دارد که بتواند بر روی تمامی تلفن های همراه پخش شوند. اگر از تلفن همراهی استفاده میکنید که امکان پخش مستقیم موسیقی را ندارد ، کافی است نام خواننده را به همراه .midi در گوگل سرچ کنید تا با مجموعه ای از فایل های MIDI آن موسیقی دسترسی پیدا کنید ، سپس آن هارا دانلود کنید و به تلفن همراه خود منتقل کنید.
فرمت AVI
AVI یا Audio Video Interleave یکی از مرسوم ترین فرمت های صوتی و تصویری است که در تجهیزات دیجیتالی از آن استفاده میشود. این فرمت از طرف شرکت مایکروسافت ارائه شده است که سرعت پخش آن ها حداکثر 30 فریم در ثانیه و وضوح آن ها 320*240 پیکسل است و برای نمایش در حالت تمام صفحه Full Frame مناسب نیستند .
جالب است بدانید AVI برای پخش فایل به هیچ نوع سخت افزار خاصی نیاز ندارد به همین دلیل بسیاری از تولید کنندگان محصولات چندرسانه ای و حتی سازندگان دوربین های دیجیتالی این فرمت را ترجیح میدهند.
فرمت DivX
DivX یا Digital Video Express یک فرمت جدید DVD-Rom است که از طرف چند شرکت بزرگ فیلمسازی مانند Paramount ،Dreamworks SKG ،Disney و Universal وارد بازار شده است. شما با استفاده از این فرمت ویدئو می توانید فیلمی که در داخل DVD-Rom قرار میگیرد را برای یک زمان محدود مثلا دو روز پخش کنید. در واقع به محض اینکه DVD مورد نظر شما داخل دستگاه پخش قرار میگیرد ، یک شمارنده شروع به شمارش میکند.
هر پخشکننده DivX امکان اتصال به خط تلفن و برقراری ارتباط با سرور اصلی شرکت پخش کننده را دارد تا بتواند اطلاعات مربوط به هزینه خدمات را دریافت کند.
در آینده ممکن است این فرمت بتواند جایگزین خوبی برای فیلم های ویدیویی باشد ، زیرا در کشورهای ارایه دهنده این محصولات، نیازی به برگرداندن فیلم اجاره شده نیست. اما متاسفانه هنوز از سوی تمامی شرکت های سازنده تجهیزات پخش کننده مورد استقبال قرار نگرفته است ، در نتیجه تنها زمانی که بر روی دستگاه DVD عبارت DivX قرار گرفته باشد می توانید از این فرمت استفاده کنید.
فرمت DivX براساس فناوری MPEG-4 بنا شده که این روزها از آن برای تبدیل و فشردهسازی فیلمهای DVD استفاده میشود. فیلمهای تبدیل شده دارای کیفیت قابل قبولی هستند و حجم آنها بسته به میزان فشردهسازی متغیر است. حجم معمول برای هر فیلم DivX حدوداً 700 مگابایت است. نکته : برای تبدیل این فرمت باید از نرمافزارهای مخصوص آن استفاده کنیدکه در سیدیهای نرمافزاری موجود در بازار فراوان پیدا میشوند.
تنها با نصب پلاگین مخصوص به فرمت divx بر روی Media Player ویندوز فایل های DivX را در ویندوز پخش کنید.
فرمت MPEG
MPEG مخفف Moving Picture Experts Group ، به گروهی از فرمتهای استاندارد فشردهسازی گفته میشود که از سوی گروه ISO ارائه شدهاند. این فرمت معمولا نسبت به فرمتهای رقیب مانند AVI و QuickTime کیفیت بالاتری دارد و برای فشردهسازی بیشتر فریمهای تصویر، فقط تغییرات ایجاد شده در فریمهای پشت سر هم را ذخیره میکند.
در این حالت دیگر لازم نیست هر فریم به صورت جداگانه ذخیرهسازی شود در نتیجه با اینکه این نوع فشردهسازی از نوع Lossy محسوب میشود و بخشی از اطلاعات تصویر از دست میرود اما کاهش اطلاعات به گونهای است که توسط چشم انسان قابل تشخیص نیست.
شرکت رایانه کمک علاوه بر خدمات آنلاین و تلفنی خدمات حضوری هم برای کاربران خود اختصاص داده است شما می توانید با اطمینان کامل برای تعمیر کیس یا تعمیر لپ تاپ بصورت حضوری به کارشناسان رایانه کمک مراجعه کنید.
استاندارد های مهمتر MPEG :
MPEG-1 : این فرمت تصاویر ویدیویی را با وضوح ۳۵۰×۲۴۰ پیکسل و سرعت سی فریم در ثانیه پخش میکند که کیفیت آن کمتر از کیفیت پخش ویدیوهای معمولی است.
Mpeg-1 ترکیبی از کدگذاری و فشردهسازیهای صوت و ویدیو میباشد که عموما از Mpeg-1 برای Video CD استفاده میشود و کمتر پیش میآید که از آن برای DVD استفاده کنند زیرا کیفیت و سرعت انتقال داده آن برابر با نوارهای VHS است. اصولا Mpeg-1 برای انتقال دادن ۵/۱ مگابیت در ثانیه طراحی شده است.
با این مقدار میتوان ویدیوهایی با کیفیت ۳۵۲×۲۴۰ – ۹۷/۲۹ فریم در ثانیه یا ۳۲۵×۲۸۸ و ۲۵ فریم در ثانیه به دست آورد. از معایب بزرگ Mpeg-1 این است که تصاویر را به صورت پشت سر هم کدگذاری میکند و توان ترکیب پیچیده آنها را ندارد. بنابراین قابلیت فشردهسازی آن کم است.
MPEG-2 : وضوح پخش تصاویر ویدیویی در این فرمت ۷۲۰×۴۸۰ و ۱۲۸۰×۷۲۰ پیکسل با سرعت ۶۰ فریم در ثانیه است و کیفیت صدا در آن دقیقا همان کیفیت سیدی صوتی است. این فرمت برای پخش روی استانداردهای مهم تلویزیونی همچون NTSC و حتی HDTV مناسب است و توسط DVD-Romها مورد استفاده قرار میگیرد؛ زیرا حجم یک فیلم دو ساعته با این فرمت تقریباً چند گیگابایت میشود.
Mpeg-2 در واقع یک استاندارد پیشرفتهتر Mpeg-1 میباشد و قابلیت استفاده گستردهای در تلویزیونهای دیجیتال کابلی، آنتنی یا ماهوارهای دارد.
این فرمت یکی از اصلی ترین فرمت های DVD می باشد که توانایی متصل کردن متن یا برنامههای راهنما برای پخشکننده را همراه صوت و تصویر دارد. یک فایل Mpeg-2 از چندین بخش تشکیل شده است، یک بخش آن برنامه پخش نام دارد که با توجه به پخشکننده اطلاعات را به طور مناسب انتقال میدهد و بخش دیگر Video Part نام دارد که مشابه Mpeg-1 میباشد با این تفاوت که توان فشردهسازی تصاویر به صورت ترکیبی را دارد. Mpeg-2 نمی تواند اطلاعات کمتر از مگابیت در ثانیه را انتقال دهد و همچنین بع دو کانال استریو محدود نمیباشد و میتواند صوت را به صورت دالبی هم ذخیره کند.
MPEG-4 : یک الگوریتم استاندارد برای فشردهسازی صدا و تصویر است که بر اساس فناوریهای MPEG-2، MPEG-1 و Apple QuickTime بنا شده است. از این فرمت برای تصاویر ویدیویی که قرار است از یک پهنای باند باریک عبور کنند و پخش شوند (مثلاً اینترنت یا شبکه) استفاده میشود. این فرمت امکان ترکیب با عکس و انیمیشنهای دو بعدی و سهبعدی را دارد و از سال ۱۹۹۸ به عنوان فرمت استاندارد پخش اینترنتی ارایه شد.
این فرمت ترکیبی از استانداردهای Mpeg-1 و Mpeg-2 میباشد که قابلیت دیگری از جمله VRML برای رندر گرفتن تصاویر سه بعدی، شیگرا بودن و استفاده از فرمت AAC برای صوت و غیره دارد.
همچنین این فرمت میتواند رابطهای دو جانبه با کاربر برقرار کند و با توجه به نیازهای کار خواصی را فعال یا غیر فعال کند، این مزیت کاربرد بسیاری در وب و شبکهها دارد.
Real Audio یا Video
این فرمت که با پسوندهای (ra .ram .rm.) شناخته میشود، یک فرمت اختصاصی است که به شما امکان میدهد موسیقیهای موجود در اینترنت را به صورت پیوسته بشنوید که به این نوع از موسیقیها Streaming Audio میگویند. اما لازم به ذکر است که برای گوش دادن به این فایلهای موسیقی حتما به نرمافزار Real Audio احتیاج دارید.
فرمت Real Audio از سوی شرکت RealNetworks ارایه و به صورت اختصاصی پشتیبانی میشود. بنابراین اگر موسیقیهای Real را از اینترنت دریافت کردهاید و پخشکننده همراهتان، نرمافزار Real Audio یا نرمافزار پشتیبانی کننده آن را ندارد، باید قبل از انتقال فایل، به طور کلی فرمت آن را با برنامههای مبدل Real به MP3 تغییر دهید.
Real Audio نیز همانند MP3 از روشهای فشردهسازی Loosy استفاده میکند که باعث حذف اطلاعات از روی فایل صوتی میشود.
MKV
این فرمت که در واقع یک نوع Video Director به حساب میآید که شامل فایل های ویدیویی و چند صدای مختلف و همچنین زیرنویسهای مختلف باشد.
با وجود گران قیمت بودن دیسکهای بلوری و HD-DVD، فرمتهایی مانند MKV میتواند برای دیدن این عناوین با کیفیت بالا به ما کمک کند.
بعد از این که گارد نسخه ۲ بلوریها شکسته شد این امکان ایجاد شد که تمام بلوریها پس از ریپ شدن و جداسازی صدا از تصویر به mpeg4 و فرمت اولیه H264 یا VC1 آن تغییر کند به H264 تحت فرمت ارجع AVI یا MPEG4 و به این ترتیب وارد قالب MKV بشود و با اضافه شدن صداهای DTS یا Dolby و Subtitle بتواند فیلم را از حجم ۵۰ گیگابایتی BluRay با حفظ کیفیت و رزولوشن، به حجم ۹ گیگابایت در رزولوشن ۱۰۸۰p و ۴٫۵ گیگابایت در رزولوشن ۷۲۰p برساند.
فایلهای MKV می توانند چندین صدا و چندین زیرنویس داشته باشند ، این نوع فایل از ۳ دسته تشكیل شده است:
MKV : فایلهای ویدیویی
MKA : تنها كانتینر فایلهای صوتی
MKS : كانتینر فایلهای زیر نویس (سابتایتل)
دوس داری رو سیستمت تقویم فارسی داشته باشی؟ پس روی لینک اضافه کردن تقویم فارسی در کنار تقویم میلادی در ویندوز 10 کلیک کن.
معرفی فرمت های CONTAINER، ۳GP، MOV، SWF، VOB
تا اینجا با برخی از مهم ترین فرمت های صوتی و تصویری آشنا شدیم پیشنهاد می کنیم در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعاتتان در زمینه پسوند فایل های صوتی و تصویری کامل تر شود.
CONTAINER
CONTAINER به آن دسته از فایلهایی گفته میشود كه دارای چند فایل و چند نوع داده همزمان در یك فایل می باشد ، مانند فایلهای ZIP و یا DLL ویندوز.
یكی از این كانتینرها ابر كانتینر MKV هست كه میتواند بیشمار فایل صدا و یا زیر نویس را در زمان اجرا همراه خود داشته باشد.
از دیگر قابلیت های این فرمت میتوان به قابلیت STREAMING اشاره کرد. به این معناست که می توان هنگام دانلود از اینترنت فیلم را هم نگاه كنید. یعنی نیازی به تكمیل فایل نیست و همان مقداری كه دانلود شده را میتوانید نگاه كنید.
به طور مثال در مورد عكس، تصاویر JPG این قابلیت را دارد ولی BMP این قابلیت را ندارد.
۳GP
۳GP یک فرمت ساده شده از Mpeg-4 میباشد و طوری بهینهسازی شده است تا مناسب پهنای باند و سایز کم باشد و عمده کاربرد آن در تلفنهای موبایل میباشد. ۳GP دارای دو نوع فرمت اصلی است. ۳GPP که مناسب موبایلهایی با تکنولوژی GSM است و فرمت دیگر ۳GPP2 است که مناسب موبایلهایی با تکنولوژی CDMA است .
اکثر موبایلهای امروزی قادر به پخش ۳GP میباشند، ضمن اینکه ذخیره تصاویر ویدیویی توسط دوربینهای موبایل نیز در همین فرمت انجام میشود.
MOV
Quick Time یک چارچوب برای فرمتهای مولتیمدیا از طرف شرکت Apple میباشد. Quick Time شامل صوت، فیلم، متن، انیمیشنهای تعاملی و غیره باشد. در صورتی که از Quick Time برای تصاویر ویدیویی استفاده شود آن را در فایلی با پسوند MOV ذخیره میکنند. برای مشاهده MOV نیاز به Quick Time Player میباشد. از سال ۱۹۹۱ که اپل اولین ویرایش Quick Time را ارایه کرد تاکنون چندین ویرایش برای سیستم عاملهای Macintosh و Windows ارایه شده است که آخرین آنها ویرایش VX میباشد.
SWF
SWF فرمت فایلهای نرمافزار Flash میباشد. نرمافزار Flash متعلق به شرکت Adobe میباشد که قبل از این در اختیار شرکت Macro Media بود. اصولا SWF برای ایجاد انیمیشنهای کمحجم میباشد که کاربرد زیادی در Web، منوی DVDها و آگهیهای بازرگانی دارد. تفاوت عمدهای که SWF با دیگر فرمتهای ویدیویی دارد این است که فرمتهای دیگر اطلاعات تصویر را به صورت Pixel به Pixel ذخیره میکنند اما SWF تصاویر را به صورت فرمولهای ریاضی تعریف میکند و این باعث کاهش اندازه فایل میشود. به همین دلیل SWF بیشتر برای انیمیشنها و متون کاربرد دارد.
برای مشاهده فایلهای فلش باید Plug–in آنرا نصب کرد. این Plug–in به صورت رایگان در سایت Adobe موجود میباشد.
VOB
VOB مخفف کلمات DVD – Video Object Base است و شامل اطلاعات ویدیویی، متن و منو برای یک DVD میباشد. فرمت VOB بسیار به Mpeg–۲ نزدیک است به طوری که اگر پسوند فایل را از VOB به Mpeg تغییر دهیم همچنان قابل استفاده و اجرا است. برای ساخت DVD با استفاده از VOB باید اطلاعات دیگری به آن اضافه شود که این کار به راحتی توسط Nero یا Roxon انجام میشود. در نهایت فرمت VOB قابل استفاده در تمامی سیستمهای عامل میباشد.
آیکون هایی که روی دسکتاپت داشتی ناپدید شدن ؟ چطوره بیای مقاله عدم نمايش آيکون هاي دسکتاپ در ویندوز 10 رو بخونی تا خودت بتونی مشکل و برطرف کنی.
معرفی فرمت های AMR، APE، AAC، M4A، M4R
در ادامه به معرفی انواع فرمت های صوتی و تصویری می پردازیم که شاید برای شما نا آشناتر باشند اما خواندن توضیحات آنها خالی از لطف نیست.
AMR
شاید در گوشی چشمتان به پسوند AMR خورده باشد. این فرمت مربوط به فایل های صوتی می شود که با گوشی موبایل ضبط می شوند در واقع فرمت استاندارد فایل صوتی برای تلفن همراه می باشد.
APE
یکی از انواع فرمت صوتی APE می باشد که در ویندوز هم قابل استفاده است از مزایای این نوع فرمت صدا این است که زمانی که فایل های صوتی در آن فشرده می شوند افت کیفیت آن بسیار پایین خواهد بود.
اگر نیاز به استفاده از این فرمت صوتی در لینوکس باشد میتوانید با نصب اپلیکیشن های جانبی این کار را انجام دهید.
AAC
فرمت صوتی AAC به طور مشترک به وسیله کمپانی های نوکیا و سونی ارائه شد از نقطه قوت های آن میتوان به این موضوع اشاره کرد که کیفیت فایل های آن از فرمت MP3 بالاتر است و از ابتدا هم هدف از ارائه این قالب صوتی این بود که بتواند جای MP3 را بگیرد. این قالب تگ Id ندارد و بنابراین محدودیتی نسبت به کپی هم ندارد.
M4A
اگر از طرفداران محصولات اپل هستید شاید شما هم بدانید کمپانی اپل این فرمت را ارائه کرده است و در دستگاههایی که توسط همین شرکت روانه بازار می شود یعنی مک بوک ها، گوشی های آیفون، اپل واچ، تبلت های اپل و... مورد استفاده قرار می گیرد. هر چند کیفیت فایل های M4A مانند فرمت MP3می باشد اما کم حجم تر و فشرده تر از آنها هستند. از معایبی که میتوان برای این فرمت صوتی نام برد این است که نسبت به سایر انواع فرمت های صوتی ، دستگاه های کمتری از M4A پشتیبانی می کنند.
M4R
فرمت M4R کمتر شناخته شده است اما جالب است بدانید فایل زنگ خورهای گوشی موبایل آیفون دارای همین پسوند است.
سوالات متداول
در ادامه به برخی سوالات متداول پاسخ می دهیم:
معروف ترین و پرکاربرد ترین فرمت فایل صوتی کدام می باشد؟
MP3 پرکاربردترین فرمتهای فایل صوتی می باشد و به راحتی در اغلب پلیر ها پخش می شود و نیاز به هیچ تنظیم و یا تبدیلی ندارد.
فایل صوتی فشرده شده به چه معنی می باشد و کدام فرمت های موسیقی در این دسته قرار دارند؟
این دسته از فرمتهای صوتی بدون کوچکترین فشردهسازی در اختیار کاربران قرار میگیرد و فرمتهای AIFF,PCM,BWF,AU در این دسته میباشند.
کاهش حجم فایل صوتی به چه صورت انجام می شود؟
در هنگام فشردهسازی فایل های lossy مقداری از اطلاعات آنها از بین میرود. وقتی یک فایل صوتی در فرمت MP3 فشرده میشود طولموجهایی که گوش انسان قادر به شنیدن آنها نیست را حذف میکند. همین موضوع سبب کاهش حجم فایل میشود.
کاهش حجم فایل صوتی در کیفیت آن تأثیری دارد؟
بله اگر فشردهسازی زیاد باشد کیفیت فایل صوتی کاملاً افت میکند.
سخن پایانی
در پایان امیدواریم از مطالعه مطلب "آشنایی با انواع فرمت های فایل های صوتی و تصویری" لذت برده باشید شرکت خدمات و پشتیبانی آنلاین کامپیوتر و تلفن همراه رایانه کمک همه روزه پاسخگوی سوالات کامپیوتری و تلفن همراه شما عزیزان می باشد. برای رفع مشکلات کامپیوتری خود میتوانید از طریق تلفن ثابت با شماره 9099071540 و یا از طریق صفحه تماس از موبایل با کارشناسان رایانه کمک ارتباط بگیرید.
قابل توجه شما کاربر گرامی: محتوای این صفحه صرفاً برای اطلاع رسانی است در صورتی که تسلط کافی برای انجام موارد فنی مقاله ندارید حتما از کارشناس فنی کمک بگیرید.