سیستم عامل میکروتیک از انعطاف پذیری و قدرت بسیار بالایی برخوردار میباشد و دارای امکانات بسیار زیادی برای مدیریت و پیکربندی شبکهها هست.
از جمله کلیدیترین جنبههای پیکربندی میکروتیک میتوان به برقراری ارتباط بین اینترفیسهای مختلف در آن اشاره نمود.
ارتباط فوق برای اهداف مختلفی مثل مدیریت ترافیک، مسیریابی، برقراری ارتباط بین شبکههای گوناگون و غیره مورد استفاده قرار میگیرد.
ما در این مقاله قصد داریم به شما روشهای گوناگونی که برای برقراری ارتباط بین دو اینترفیس در میکروتیک می توان مورد استفاده قرار داد را آموزش دهیم.
بنابراین چنانچه شما هم تمایل به یادگیری این روشها دارید پیشنهاد میکنم با ما در ادامه مقاله همراه باشید.
اگر در خصوص مسیریابی استاتیک و پویا در میکروتیک برایتان سوال یا مشکلی پیش آمد، خدمات کامپیوتری از راه دور رایانه کمک اینجاست تا به شما کمک کند.

برای اطلاع دقیق از نحوه شبکه کردن چند کامپیوتر با مودم وایرلس روی لینک کلیلک کنید
از چه روشهایی میتوان برای برقراری ارتباط بین دو اینترفیس در میکروتیک استفاده کرد؟
اینترفیسها در میکروتیک به نقاط اتصال فیزیکی و منطقی به شبکه گفته میشوند که میتوانند به صورتهای گوناگونی نظیر تونلهای مجازی، پورتهای اینترنت، وایرلس و غیره باشند.
پس از اینکه بین اینترفیسها ارتباط برقرار شد میکروتیک امکان انتقال ترافیک شبکه بین آنها را خواهد داشت.
از جمله روشهایی که برای برقراری ارتباط بین دو interface در میکروتیک میتوان استفاده نمود میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
1. پل (Bridge): این رابط منطقی توانایی اتصال دو یا چند اینترفیس به یکدیگر را دارد. بنابراین با استفاده از آن میتوان دو یا تعداد بیشتری شبکه محلی را به یکدیگر متصل نمود و آنها را به یک شبکه واحد تبدیل کرد.
2. مسیریابی (Routing): به فرایند انتقال ترافیک شبکه بین شبکههای گوناگون مسیریابی میگویند. با استفاده از Routing امکان انتقال ترافیک از یک اینترفیس به دیگر اینترفیسها وجود دارد و بدین ترتیب میتوان ارتباط بین شبکههای گوناگون را برقرار نمود.

علاوه بر این برای دریافت راهنمای کامل راه اندازی و پیکربندی اینترنت وایرلس میکروتیک می توانید روی این لینک کلیک کنید.
3. تونل (Tunnel): به ارتباط مجازی که از طریق آن میتوان انتقال ترافیک شبکه بین دو نقطه را توسط یک شبکه دیگر مهیا نمود تونل میگویند. به کمک تونل میتوان شبکههای گوناگون را توسط اینترنت و دیگر شبکهها به یکدیگر وصل نمود.
4. NAT : به فرایند ترجمه آدرسهای آی پی NAT که مخفف عبارت Network Address Translation میباشد میگویند. به کمک NAT امکان تبدیل آدرسهای آیپی خصوصی به آدرسهای آیپی عمومی وجود دارد و از این طریق میتوان کاری کرد که شبکههای محلی بتوانند به اینترنت دسترسی پیدا کنند.

علاوه بر این برای دریافت آموزش نحوه تقسیم اینترنت بین بخش های مختلف شرکت با میکروتیک نیز می توانید روی این لینک کلیک نمایید.
5. فایروال: فایروال به عنوان یک سیستم امنیتی اقدام به کنترل ترافیک شبکه بر مبنای یک سری قوانین از پیش تعیین شده مینماید. به کمک فایروال میتوان کار مدیریت ترافیک بین اینترفیسهای گوناگون را انجام داد و بدین ترتیب از شبکه در مقابل تهدیدات امنیتی محافظت به عمل آورد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره فایروال روی همین لینک کلیک کنید.

اگر میخواهید نحوه ایجاد ارتباط امن بین دو شبکه کامپیوتری را بیاموزید روی همین لینک کلیک کنید.
سوالات متداول
در این قسمت به پرتکرارترین سوالات شما کاربران در زمینه ایجاد ارتباط بین اینترفیس های مختلف میپردازیم پس با ما همراه باشید.
1. چرا نیاز به برقراری ارتباط بین دو اینترفیس در میکروتیک داریم؟
با برقراری ارتباط بین اینترفیسها در میکروتیک، امکان مسیریابی ترافیک بین شبکههای مختلف، پل زدن شبکهها و ایجاد شبکههای مجازی برایمان فراهم می شود. این کار برای مدیریت و کنترل ترافیک شبکه ضروری است.
2. از چه روشهایی برای برقراری ارتباط بین اینترفیسها در میکروتیک می توان استفاده کرد؟
پل زدن (Bridging)، مسیریابی استاتیک (Static Routing) و مسیریابی پویا (Dynamic Routing)
3. پل زدن (Bridging) در میکروتیک چیست و چه کاربردی دارد؟
با پل زدن اینترفیسهای مختلف را در یک شبکه محلی واحد (LAN) قرار میگیرند. این کار باعث میشود دستگاههای متصل به این اینترفیسها، درست شبیه به یک سوئیچ عمل کنند و اقدام به برقراری ارتباط با یکدیگر کنند.

جمع بندی
در این مقاله سعی کردیم روشهایی که برای برقراری ارتباط بین interface ها در میکروتیک مورد استفاده قرار میگیرند را به شما آموزش دهیم.
در نظر داشته باشید که در حین برقراری ارتباط بین اینترفیسها در Mikrotik باید به مواردی مثل مسیریابی، فایروال، تنظیمات آی پی و مواردی از این دست توجه نمود.
اینکه کدام روش را برای برقراری ارتباط انتخاب کنید به نوع شبکه و نیازهایتان وابسته میباشد.
اگر سوال دیگری در این زمینه دارید میتوانید در بخش کامنت آنها را با ما مطرح کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ دهیم.
در آخر از شما تشکر میکنیم که تا آخر این مقاله با ما همراه بودید و امیدواریم توانسته باشیم به خوبی به شما نحوه برقراری ارتباط بین اینترفیسها در میکروتیک را آموزش دهیم.
برای رفع هرگونه ابهام یا سوال در خصوص نحوه پل زدن در میکروتیک، میتوانید با شماره 9099071540 (از طریق تلفن ثابت) یا از طریق "صفحه تماس از موبایل" با کارشناسان متخصص ما تماس حاصل فرمایید. همکاران ما در تمام طول هفته آماده اند تا پاسخگوی سوالات فنی شما باشند.
قابل توجه شما کاربر گرامی: محتوای این صفحه صرفاً برای اطلاع رسانی است در صورتی که تسلط کافی برای انجام موارد فنی مقاله ندارید حتما از کارشناس فنی کمک بگیرید.