از جمله فناوریهای قدرتمند موجود در شبکههای کامپیوتری میتوان به دو فناوری اکتیو دایرکتوری و میکروتیک اشاره نمود.
میکروتیک سیستم عاملی مبتنی بر لینوکس بوده که امکان اجرای آن بر روی سختافزارهای گوناگونی نظیر روترها و سوئیچها وجود دارد و میتوانید از آن برای مدیریت و کنترل ترافیک شبکه، امنیت شبکه و مسیریابی استفاده کنید.
این در حالیست که اکتیو دایرکتوری به یک سرویس دایرکتوری میگویند که توسعه آن توسط مایکروسافت انجام شده و از آن برای مدیریت کاربران، رایانهها و دیگر منابع شبکه در محیط ویندوز سرور بهره گرفته میشود.
با ادغام این دو فناوری میتوان به مزایای بسیار زیادی دست یافت.
ما در این مقاله قصد داریم روشهایی که برای برقراری ارتباط بین اکتیو دایرکتوری با میکروتیک میتوانید مورد استفاده قرار دهید را به شما آموزش دهیم.
بنابراین چنانچه شما هم تمایل به یادگیری این روشها دارید پیشنهاد میکنم خواندن ادامه این مقاله را از دست ندهید.
اگر در حین اجرای این ترفندها برای برقراری ارتباط بین Active Directory با میکروتیک برایتان سوال یا مشکلی پیش آمد، خدمات کامپیوتری از راه دور رایانه کمک اینجاست تا به شما کمک کند.

ادغام اکتیو دایرکتوری و میکروتیک چه مزایایی در بر دارد؟
ادغام دو فناوری فوق مزایای بسیار زیادی را برای سازمانها میتواند به همراه داشته باشد که از آن جمله میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
1. کنترل دسترسی دقیق: با استفاده از گروههای اکتیو دایرکتوری می توان به صورت دقیقتری دسترسی کاربران به منابع مختلف موجود در شبکه را تحت کنترل قرار داد. در واقع با انجام این کار میتوان امنیت شبکه را به طرز چشمگیری افزایش داد و از دسترسیهای غیر مجاز به شبکه جلوگیری به عمل آورد.
2. احراز هویت یکپارچه: در اکتیو دایرکتوری یک سری اعتبارنامهها وجود دارد که کاربران با استفاده از آنها میتوانند به منابع مختلف موجود در شبکه مثل وی پی ان، شبکههای بیسیم و غیره دسترسی بیابند. با انجام این کار شاهد افزایش امنیت شبکه و بهبود تجربه کاربری کاربران خواهیم بود.
3. مدیریت متمرکز کاربران: در صورت ادغام میکروتیک با اکتیو دایرکتوری کار مدیریت کاربران شبکه به صورت متمرکزتری انجام میشود و این موضوع علاوه بر افزایش امنیت شبکه، باعث کاهش بار امنیتی نیز خواهد شد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره اکتیو دایرکتوری کافیست روی همین لینک کلیک کنید.
بررسی روشهای ارتباط میکروتیک با اکتیو دایرکتوری
برای برقراری ارتباط بین اکتیو دایرکتوری و میکروتیک میتوان از روشهای زیر استفاده نمود:
1. استفاده از RADIUS: RADIUS مخفف عبارت Remote Authentication Dial-In User Service بوده و جزو پروتکلهای استاندارد احراز هویت، مجوز و حسابداری کاربران شبکه محسوب میشود. بنابراین میتوانید از RADIUS جهت ابراز هویت کاربران میکروتیک در برابر اکتیو دایرکتوری کمک بگیرید.
2. استفاده از LDAP : LDAP مخفف عبارت Lightweight Directory Access Protocol بوده و پروتکل استاندارد دسترسی به سرویس اکتیو دایرکتوری میباشد. بنابراین امکان استفاده از LDAP جهت جستجو و بازیابی اطلاعات کاربران از اکتیو دایرکتوری در میکروتیک وجود دارد.

چنانچه تمایل به یادگیری نحوه نصب فیچرهای اکتیو دایرکتوری دارید، روی همین لینک کلیک کنید.
3. استفاده از Hotspot : با استفاده از این قابلیت مدیران شبکه میتوانند اقدام به کنترل دسترسی کاربران به شبکه کنند. در صورت ادغام هات اسپات میکروتیک با اکتیو دایرکتوری امکان احراز هویت کاربران از طریق اعتبارنامههای اکتیو دایرکتوری وجود دارد.
برای دریافت راهنمایی بیشتر درباره نحوه ادغام اکتیو دایرکتوری و میکروتیک میتوانید با کارشناسان رایانه کمک با استفاده از تلفن های ثابت : 9099071540 و شماره: 0217129 برای ارتباط از طریق موبایل تماس بگیرید تا به جواب سوالاتتان برسید.
ارتباط اکتیو دایرکتوری با میکروتیک چه کاربردهایی دارد؟
ارتباط اکتیو دایرکتوری با میکروتیک میتواند برای کاربردهای گوناگونی مورد استفاده قرار بگیرد که از آن جمله میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
1. شبکههای بیسیم: در صورت ادغام اکتیو دایرکتوری با میکروتیک امکان احراز هویت کاربران شبکههای بیسیم سازمانی وجود خواهد داشت.
2. وی پی ان: از ادغام این دو فناوری با یکدیگر میتوان جهت احراز هویت کاربران وی پی ان استفاده نمود.
3. کنترل دسترسی به اینترنت: در صورتی که تمایل به کنترل دسترسی کاربران به اینترنت بر مبنای گروههای اکتیو دایرکتوری دارید، میتوانید از ادغام این دو فناوری استفاده کنید.

✴️ تماس با پشتیبان رایانه کمک برای عیب یابی و رفع مشکلات خود : ☎️از طریق تلفن ثابت با 9099071540 و 📱 از طریق موبایل : 0217129
سوالات متدوال
در این قسمت به پرتکرارترین سوالات شما کاربران در زمینه ارتباط بین اکتیو دایرکتوری با میکروتیک میپردازیم پس با ما همراه باشید.
1. هدف از ارتباط اکتیو دایرکتوری با میکروتیک چیست؟
هدف اصلی از این ارتباط، احراز هویت کاربران میکروتیک با استفاده از اطلاعات موجود در اکتیو دایرکتوری می باشد تا کارمدیریت کاربران شبکه سادهتر شود و امنیت افزایش یابد.
2. برای ارتباط میکروتیک با اکتیو دایرکتوری، به چه چیزهایی نیاز داریم؟
برای انجام این کار به یک سرور اکتیو دایرکتوری، روتر میکروتیک، و یک سرور RADIUS نیاز داریم که به عنوان واسط بین میکروتیک و اکتیو دایرکتوری عمل کند.
3. RADIUSدر این ارتباط چه نقشی دارد؟
RADIUS به پروتکلی که برای احراز هویت، مجوزدهی و حسابرسی کاربران در شبکهها مورد استفاده قرار می گیرد می گویند. بنابراین RADIUS درخواستهای احراز هویت را از میکروتیک دریافت نموده و آنها را به اکتیو دایرکتوری ارسال میکند.

جمع بندی
در این مقاله سعی کردیم نحوه ادغام اکتیو دایرکتوری با Mikrotik را به سادهترین زبان ممکن به شما آموزش دهیم تا بتوانید از مزایایی که انجام این کار میتواند برایتان به دنبال داشته باشد برخوردار شوید.
در کل با انجام این کار امکان مدیریت متمرکز کاربران شبکه، احراز هویت یکپارچه و کنترل دسترسی دقیق کاربران فراهم میشود.
اگر سوالی در این خصوص دارید میتوانید در بخش کامنت آنها را با ما مطرح کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ مناسب را بدهیم.
در آخر از شما تشکر میکنیم که تا آخر این مقاله با ما همراه بودید و امیدواریم توانسته باشیم به خوبی به شما نحوه ارتباط Active Directory با Mikrotik را آموزش دهیم
برای رفع هرگونه ابهام یا سوال در خصوص نحوه ارتباط بین Active Directory با میکروتیک، میتوانید با شماره 9099071540 (از طریق تلفن ثابت) یا از طریق "صفحه تماس از موبایل" با کارشناسان متخصص ما تماس حاصل فرمایید. همکاران ما در تمام طول هفته آماده اند تا پاسخگوی سوالات فنی شما باشند.
قابل توجه شما کاربر گرامی: محتوای این صفحه صرفاً برای اطلاع رسانی است در صورتی که تسلط کافی برای انجام موارد فنی مقاله ندارید حتما از کارشناس فنی کمک بگیرید.