پشتیبانی امنیت شبکه موضوع بسیار بحث برانگیز در بین دیگر مباحث شبکه محسوب میشود، فرض کنید کوچکترین اطلاعاتی از سیستم تجارت و کسب و کار شما خارج شود چقدر میتواند اعتبار شما را در بین کاربرانتان پایین بیآورد؟! این روزها جذب کاربر بسیار سخت شده است، و نگهداری کاربران از آن نیز بسیار سخت تر است، و یکی از مهمترین موضوعات در اعتماد سازی کاربران و مشتری ها امنیت شبکه ای است که در آن شبکه ما اطلاعات شخصی و تجاری خود را به اشتراک میگذاریم ، حتی کم بودن امنیت شبکه میتواند باعث شود رقبای ما به اطلاعات حیاتی تجارت ما دسترسی پیدا کنند که این موضوع سقوطی برای یک سازمان است به همین منظور مطلب دلیل قطع شدن اینترنت را برایتان قرار دادیم تا بتوانید به راحتی مشکل اینترنتتان را برطرف کنید !
در این مطلب چه خواهیم خواند؟
✅امنیت شبکه چیست؟ و چه کاربردی دارد؟
✅تعریف امنیت شبکه از نظر موسسه SANS
✅Logic Attacks چیست ؟
✅Recourse Attack چیست ؟
✅اقدامات امنیت شبکه کدام است
✅راه های بررسی امنیتی در شبکه
✅رایانه کمک چه خدماتی را ارائه میدهد
✅با مفاهیم امنیت شبکه آشنا شوید
✅حملات داخلی و یا Close-in چیست؟
✅حملات فعال و یا active
✅حملات غیرفعال و یا Passive به چه معنی است؟
✅حملات insider و یا خودی در شبکه
✅مشاوره امنیت شبکه چیست؟
✅وظایف پشتیبان امنیت شبکه چیست؟
✅از کجا بهترین شرکت پشتیبانی امنیت شبکه را پیدا کنیم؟
✅سخن پایانی
با تمام این تفاسیر همه ما میدانیم هیچ راهی صد در صدی برای محافظت از شبکه یک شرکت و سازمان وجود ندارد که راه نفوذ را به صفر برساند چرا که روش های نفوذ به شبکه های کامپیوتری هر روز پیشرفته و پیشرفته تر میشود، اما مسئله مهم این است که ما با محافظ چنان کار هکری که قصد نفوذ به شبکه را دارد سخت میکنیم که به راحتی این امکان برای او وجود نداشته باشد که به اطلاعات شیر شده داخل شبکه دسترسی داشته باشد، چرا که فناوری های جلوگیری از نفوذ و حفظ امنیت در شبکه نیز هر روز در حال پیشرفت است و ما همیشه به دنبال بهترین روش ها هستیم.
از آنجایی که امنیت شبکه یکی از دغدغه های مهم برای سازمان ها و دیگر تجارت ها محسوب میشود به همین دلیل در این مقاله که از طرف کارشناسان پشتیبان شبکه رایانه کمک برای شما نوشته شده است قصد داریم شما را با امنیت شبکه آشنا کنیم، علاوه بر این لازم میدانیم در این مطلب مروری بر تاریخچه امنیت در شبکه داشته باشیم و بدانیم برای حفاظت از شبکه خود لازم است چه اقداماتی را انجام دهیم، همچنین در این مطلب دانش تخصصی امنیت شبکه را مورد بررسی قرار میدهیم تا با این موضوع تا حد امکان به صورت کاملا تخصصی آشنا شوید.
🧑 صفحه لپ تاپ سیاه شده و دوست داری برطرفش کنی اما بلد نیستی چطوری؟ مقاله آموزشی علت سیاه شدن صفحه لپتاپ را حتما بخون.
امنیت شبکه چیست؟ و چه کاربردی دارد؟
امنیت شبکه به معنی محافظت از شبکه در برابر حملات داخلی و خارجی است ، در حقیقا ما اقدامات پیشگیرانه ای را انجام میدهیم چه به صورت سخت افزاری و چه به صورت نرم افزاری تا از منابع شبکه خود و همچنین اطلاعات اشتراک گذاشته شده در شبکه در برابر دسترسی غیرمجاز افراد جلوگیری کنیم.
تمامی اقداماتی که ما برای محافظت شبکه انجام میدهیم از لایه بیرونی شبکه شروع میشود و تا داخلی ترین لایه ها ادامه دارد چرا که ممکن است نفوذ به شبکه دقیقا در لایه های داخلی اتفاق بیافتد بنابراین لازم است اقدامات به درستی در تمامی لایه ها انجام شود، ما در هر لایه از شبکه اقداماتی را انجام میدهیم تا سطوح دسترسی کاربران مجاز به اطلاعات را مشخص کنیم.
تعریف امنیت شبکه از نظر موسسه SANS
موسسه معتبر SANSنیز یک تعریف مجزایی برای امنیت در شبکه ارائه داده است، به این صورت که گفته است " امنیت شبکه فرایند اقدامات پیشگیرانه سخت افزاری و نرم افزاری برای محافظت از زیرساخت های شبکه از دسترسی غیرمجاز، سوء استفاده، سوء عملکرد، اصلاح، تخریب یا افشای نامناسب است، بنابراین ایجاد پلت فرم امن برای رایانه ها، کاربران و برنامه ها در یک محیط ایمن نیاز به این مجموعه دارد."
💻میدونی چطور میشه سلامت باتری لپ تاپت رو بررسی کنی؟ 🔋 بهترین بررسی سلامت باتری لپ تاپ
انواع حملات به شبکه که تهدیداتی برای امنیت شبکه است
در شبکه ما دو نوع تهدید اصلی داریم که یک دسته حملات منطقی است که با نام Logic Attacks آنها را میشناسیم و یک دسته حملات منابع است که با نام Recourse Attack میشناسیم.
Logic Attacks چیست ؟
برای دسترسی به منابع سیستم از یک استراتژی انتقاعی استفاده میکنند که با شناسایی نقاط آسیب پذیری شبکه مورد نظر دسترسی های غیرمجاز ایجاد می کنند، در چنین حمله ای هدف تخریب و دسترسی غیرمجاز به اطلاعات اشتراک گذاری شده در شبکه است.
🖋️ برای رفع مشکلات مک بوک 💻 حتما این مطلب را بخوانید😀
Recourse Attack چیست ؟
برای نابود کردن منابع یک شبکه از چنین حمله ای استفاده میکنند، معمولا در این حمله سعی میکنند سیستم را مجبور کنند که خود دست به نابودی منابع بزند.
این حملات که به گونه تهدیدات امنیت شبکه محسوب میشوند به راه های متفاوتی انجام میشود ، برای مثال یکی از دم دستی ترین راه ها برای چنین حملاتی به شبکه این است که درخواست های بسیاری زیادی سمت سرور ارسال میکنند که این مقدار درخواست از توان سیستم سرور خارج است و باعث از دسترس خارج شدن سرور به دلیل حجم درخواست بالا میشود، همچنین در برخی از حملات شبکه ما شاهد این هستیم که هکر اقدام به نصب یک malware بر روی شبکه میکند که این Malware کار تخریب اطلاعات و منابع را انجام میدهد. به همین راحتی شبکه شما مورد نفوذ قرار میگیرد بنابراین امنیت شبکه را شوخی نگیرید!
اقدامات امنیت شبکه کدام است
تا به اینجا ما با تهدید های شبکه آشنا شدیم همچنین تعریف امنیت شبکه را دانستیم در بخش میخواهیم بدانیم برای برقراری امنیت شبکه چه استراتژی داریم و چه اقداماتی لازم است انجام شود. مهمترین استراتژی که در شبکه انجام میدهیم این است که یک استراتژی دفاعی داشته باشیم ، همانطور که در بالاتر گفتیم لازم است امنیت شبکه از خارجی ترین لایه شبکه شروع شود تا داخلی ترین لایه ادامه پیدا کند، یک موضوع میان ما که کارشناسان شبکه هستیم همیشه یکسان است ما همیشه میگوییم بر تک خط اولیه دفاع تکیه نکنید اینکار بسیار خطرناک است شبکه یک خط نیست لازم است در لایه های مختلف تدابیری متفاوتی بیآندیشیم ، اگر استراتژی امنیت شبکه درست انجام شود حتی اگر با مشکلی رو به رو شوید در لایه های مختلف میتوانید جلوی نفوذ را بگیرید به طور کلی این تدابیر به سه بخش اصلی تقسیم میشوند:
حفاظت از شبکه : یعنی سیستم ها به صورتی تنظیم و پیکربندی شوند که کاملا درست و بدون نقص انجام شده باشد.
تشخیص نفوذ در شبکه : ما دائما لازم است شبکه خود را مانیتور کنیم حتی لحظه ای نباید از مانیتور کردن شبکه دست بردایم به محض دیدن نشانه ای ای از نفوذ لازم است اقدام کنیم.
واکنش های امنیتی : به محض دیدن یک مشکل خیلی سریع شبکه را پاکسازی کنید و قفل های امنیتی را سخت تر کنید.
در ادامه به روش هایی میپردازیم که با استفاده از این راه ها میتوانید بررسی های امنیت شبکه را انجام دهید.
👩 کیبوردت کار نمی کنه و فکر می کنی خراب شده؟⌨️ یه سر به مطلب حل مشکل کار نکردن کیبورد بزن شاید بخاطر یه ایراد نرم افزاریه که میتونی سریع رفعش کنی 💯
راه های بررسی امنیتی در شبکه
در ادامه روش های بررسی امنیت شبکه های مختلف را بررسی می کنیم.
تجزیه وتحلیل روزانه
یکی از راه هایی که میتوانید با انجام آن به محض تهدید شدن شبکه متوجه شوید این است که تجزیه و تحلیل درستی از شبکه خود داشته باشید ، در حالت عادی لازم است شما بدانید که چقدر از منابع شبکه استفاده میشود و حجم انتقال داده به صورت نرمال در شبکه چقدر است ، در چنین حالتی زمانی که بار اضافه ای بر روی شبکه شما قرار میگیرد میتوانید متوجه شوید و در زمان کوتاهی مشکل را برطرف کنید.
از ابزارهای ضد تروجان استفاده کنید
همه ما میدانیم که ویروس ها و تروجان ها میتوانند به شبکه ها نفوذ کنند و حتی برای ماه ها بدون هیچ علامتی شروع به تکثیر خود در شبکه کنند و در یک فرصت مناسب با آلوده کردن منابع شبکه باعث از بین رفتن داده ها و یا منابع حیاتی شبکه شوند حتما از آنتی ویروس های مناسب بر روی سیستم های شبکه خود استفاده کنید تا به محض ورود یک تروجان و یا ویروس نرم افزار آن را شناسایی کند.
بر روی دسترسی ها در شبکه کنترل کافی داشته باشید
یکی از نکات مهم که در نگهداری و پشتیبانی شبکه های کامپیوتری لازم است مدیران شبکه به آن توجه کنند این است که در شبکه خود حتما سطوح دسترسی متفاوتی تعریف کنید، نیازی نیست که تمامی کاربران داخل شبکه به تمامی منابع و اطلاعات دسترسی داشته باشند سطوح دسترسی را محدود کنید تا از نفوذ و هک شبکه جلوگیری کنید.
جلو ارسال داده ها را بگیرید
گاهی ممکن است کارکنان یک سازمان به صورت کاملا عمدی و یا حتی سهوی اطلاعاتی را به بیرون از شبکه ارسال کنند شما لازم است این دسترسی را از کارکنان عادی و کاربران شبکه بگیرید تا حتی به صورت سهوی اطلاعات داخل شبکه به بیرون برده نشود.
ایمیل های سازمانی را امن نگهدارید
یکی از راه های حمله و هک شبکه های کامپیوتری عملیات فیشینگ است، و از طرفی میدانیم که بسیاری از سازمان ها برای تبادل اطلاعات خود از ایمیل استفاده میکنند، امنیت ایمیل های خود را بالا ببرید چرا که ممکن است افراد اطلاعات بسیار مهمی را جا به جا کنند ، در چنین حالتی اگر از ابزارهای امنیتی مناسب برای ایمیل های خود استفاده نکنید احتمال به سرقت رفتن اطلاعات در بین مسیر خواهد بود. همچنین اگر برای شما جالب است بدانید از کجا باید بفهمید جیمیلتان هک شده است 🕵🏽♂️ سری به این مطلب لینک شده بزنید.
ورودی و خروجی های شبکه را کنترل کنید
با استفاده از انواع فایروال چه به صورت سخت افزاری چه به صورت نرم افزار لازم است قوانینی را تعریف کنید که تمامی ورودی ها و خروجی های شبکه را تحت کنترل خود داشته باشید، با استفاده از فایروال میتوانیم کاملا مشخص کنیم که چه دیتایی به شبکه میتواند وارد شود و چه نوع دیتاهایی میتوانند از شبکه ما خارج شوند معمولا ما بین مرز اینترنت و شبکه داخلی یک فایروال قرار میدهیم تا ورودی و خروجی ها را بررسی کنیم این اقدام یکی از مهمترین کارهایی است که لازم است به درستی پیکربندی شود.
بالا بردن امنیت شبکه با سیستم تشخیص نفوذ
یکی از سیستم هایی که در این امر میتواند بسیار کمک کننده باشد سیستم تشخیص نفوذ است که کار خود را با بررسی ترافیک شبکه انجام میدهد، این کار با استفاده از اطلاعاتی که به کار برده شده است و مقایسه آن با بانک اطلاعاتی انجام میشود حتما لازم است این سیستم را در شبکه خود برای امن نگه داشتن آن داشته باشید.
بررسی دستگاه های قابل حمل
یکی از مواردی که لازم است در برقراری امنیت شبکه به آن توجه خاصی داشته باشید اتصال دستگاه هایی مثل موبایل، تبلت و لپ تاپ است که قابل حمل به بیرون از شبکه هستند، لازم است این دستگاه ها با محدودیت های بیشتری وارد شبکه شوند تا از آسیب به شبکه یا از دست رفتن اطلاعات جلو گیری کنیم.
Backup گیری از اطلاعات و داده ها
یکی از کارهایی که برای محافظت از سیستم و اطلاعات آن در برابر خرابی سوء استفاده و سرقت باید انجام شود و معمولا تشکیلاتی که اطلاعات ارزشمندی دارند هم حتما این کار را انجام می دهند این است که از داده ها پشتیبان گیری شود. در این صورت حتی اگر حمله ای به شبکه صورت بگیرد میتوانید اطلاعات را تا حد زیادی ذخیره داشته باشید و مشکلی از این نظر پیش نیاید. شیوه پشتیبان گیری به این حالت است که به شکل اتوماتیک و در دوره های کوتاه معین شده از داده های سیستم ها Backup تهیه می شود. حتی اگر امینت یک شبکه بسیار بالا باشد باز هم پیشنهاد می شود پشتیبان گیری از داده ها انجام شود چون باز هم امکان مورد حمله قرار گرفتن وجود دارد و از دست دادن اطلاعات در برخی موارد اثر جبران ناپذیر و مخربی برای یک مجموعه دارد.
آموزش اپراتور ها و کاربران سیستم ها
در قسمت های قبلی متوجه شدیم که اساس امنیت شبکه چیست و با انواع امنیت شبکه آشنا شدیم ولی خیلی اوقات مشکلات بزرگ در امنیت شبکه های کامپیوتری از یک نکته بسیار ساده آغاز می شود. چیزی که شاید خیلی اوقات به آن توجه نشود این است که کاربران سیستم ها در حال حاضر در سازمان ها همیشه انسان ها هستند که رفتار آنها میتواند تاثیر خوب یا بدی روی امنیت رایانه در یک مجموعه و شبکه های آن بگذارد. پس اگر شما دغدغه آموزش امنیت شبکه را دارید بهتر است به این موضوع توجه کنید و از کنار آموزش اپراتورهای سیستم ها ساده عبور نکنید. بهتر است نکات ساده ای مانند اینکه نباید روی لینک های ناشناس کلیک شود و از دانلود فایل های مشکوک خودداری شود و توضیح اینکه اطلاعات کاربری آنها کاملا خصوصی است و شخص دیگری نباید از آن اطلاع داشته باشد تا مشکلات امنیت کامپیوتر و شبکه پیش نیاید، در همان ابتدا برای کاربران روشن شود چون تحقیقات نشان می دهد خیلی اوقات بدون زحمت زیادی از همین طریق اقدامات ضدامنیتی یک شبکه و آلودگی های بدافزاری صورت گرفته است.
اگر نحوه ایمن ماندن و حفاظت از شبکه دغدغه شماست خواندن مطلب خدمات امنیت شبکه برای شما جذاب خواهد بود.
رایانه کمک چه خدماتی را ارائه میدهد
در موضوع امنیت شبکه رایانه کمک کارشناسان متخصصی دارد که از مراحل طراحی شبکه تا نصب و راه اندازی و نگهداری و حتی ارتقا شبکه تخصص ویژه ای دارند آنها دانش روز را در این مورد به کار میگیرند و شما با همراهی پشتیبانی شبکه رایانه کمک خیالتان از امنیت شبکه راحت است، ما راه نفوذی برای هیچ کسی نمیگذاریم تا به حال ده ها شرکت از خدمات پشتیبانی شبکه رایانه کمک استفاده کرده اند و با افتخار از کار ما نهایت رضایت را داشته اند، هدف ما راه اندازی یک شبکه پایدار و امن است تا شما نگرانی نداشته باشید.
با مفاهیم امنیت شبکه آشنا شوید
درست است که این شما نیستید که میخواهید امنیت شبکه خود را برقرار کنید، شما این بخش را برون سپاری کرده اید و میخواهید با خیال راحت بر روی فعالیت شرکت خود متمرکز شوید اما لازم است با مفاهیم امنیت شبکه آشنا باشید تا در مواقع ضروری در این رابطه بتوانید هوشیارانه عمل کنید و چشم وگوش ما در شبکه خودتان باشد تا هر چه سریع تر موضوع را به کارشناسان رایانه کمک اطلاع دهید و ما قبل از هر اتفاقی از نفود و آسیب به شبکه جلوگیری کنیم.
حملات داخلی و یا Close-in چیست؟
اول از همه میخواهم شما را با حملات Close-in یعنی حمله هایی که از داخل شبکه انجام میشود آشنا کنم، در چنین حملاتی نفوذ کننده از داخل شبکه توانسته است به صورت فیزیکی به سیستم های درون شبکه شما که سطح دسترسی بالایی دارند راه پیدا کند، متاسفانه چنین حملاتی از آنجایی که به صورت فیزیکی و از داخل شبکه انجام میشود میتواند خسارت های جبران ناپذیری را به ما وارد کند، از نظر فیزیکی امنیت لازم را برای دستگاه ها و سرورها تأمین کنید.
حملات فعال و یا active
این حملات معمولا بر روی سرور داخل سازمان به صورت کاملا آشکار انجام میشود، از آنجایی که کاملا فعال انجام میشود با مانیتور کردن و مشاهده قابل تشخیص است، و یکی از بهترین راهکارهایی که میتوانید جلو حملات فعال در شبکه را بگیرید پیکر بندی درست فایروال در شبکه است، همچنین میتوانید از سیستم های IPS استفاده کنید که از اقدامات پیشگیرانه محسوب میشود.
حملات غیرفعال و یا Passive به چه معنی است؟
در برخی مواقع شخصی به صورت نفوذی وارد شبکه شما میشود و شروع به شناسایی شبکه شما میکند، در چنین مواقعی نفوذ کننده هیچ فعالیت مخربی انجام نمیدهد به همین دلیل شناسایی چنین حملاتی کار بسیار دشواری است.
حملات insider و یا خودی در شبکه
یادتان است که بالاتر گفتیم نیازی نیست تمام کاربرانی که داخل شبکه هستند دسترسی کامل داشته باشند؟ این مسئله برای جلوگیری از چنین حملاتی توصیه می شود. زمانی که یکی از کاربران داخل سازمان که به سیستم ها و اطلاعات دسترسی دارد، شروع میکند به نفوذ به شبکه و برداشتن اطلاعات و یا آسیب به اطلاعات ما با چنین حمله ای رو به رو میشویم، برای جلوگیری کردن از این نوع حملات امنیت در لایه ۲ و تمرکز بر روی (Authentication) تصدیق هویت را انجام دهید ضمن اینکه امنیت فیزیکی شبکه را لازم است به طور کامل تأمین کنید و دسترسی افراد را با توجه به مقدار اعتماد و قراداد شخص قرار دهید و نه بیشتر.
مشاوره امنیت شبکه چیست؟
گاهی مواقع ممکن است یک ایراد جزئی در شبکه رخ دهد یا یک خطایی در شبکه شناسایی شود. در این حالت وجود یک شرکت امنیت شبکه که سرویس کاران متخصص داشته باشد و در کمترین زمان بتواند ارتباطات شما را بررسی کند اهمیت بسزایی دارد.
خدمات پشتیبانی امنیت شبکه که به صورت مشاوره تلفنی به کاربران رایانه کمک ارائه میشود بر همین پایه استوار است تا کابران در هر مکان و زمان به خدمات امنیت شبکه دسترسی داشته باشند و بتوانند مشکل و ایرادات اینترنت و ارتباط بین دستگاه های خود را رفع کنند.
بنابراین اگر قصد ارتباط با پشتیبان امنیت شبکه رایانه کمک را دارید کافی است با شماره 02171398008 تماس حاصل فرمایید.
وظایف پشتیبان امنیت شبکه چیست؟
یک فرد متخصص که خود را پشتیان امنیت در شبکه کامپیوتر و لپ تاپ میداند لازم است یک سری وظایف از پیش تعیین شده را انجام دهد، حال این وظایف بسته به میزان تخصصی که دارد و سابقه فعالیت میتواند گسترده تر هم باشد اما به طور معمول وقتی صحبت از خدمات امنیت شبکه میکنیم از موارد زیر صحبت میکنیم.
- فرد متخصص لازم است با حملات و مشکلات شبکه آشنا باشد و بتواند به خوبی به آنها پاسخ دهد.
- فرد متخصص لازم است با علم روز آشنا باشد تا بتواند با تکنولوژی های روز فضای شبکه را بهینه کرده و مشکلات را رفع کند.
- فرد متخصص لازم است تا حدودی به فرایند عیب یابی و تعمیرات شبکه به صورت نرم افزاری و سخت افزاری تسلط داشته باشد.
- فرد متخصص بتواند تمام شبکه را مانیتور کرده و به مسئولین خود گزارش ارائه دهد.
- فرد متخصص به نگهداری و امنیت شبکه تسلط داشته باشد و بتواند خطا را در کمترین زمان شناسایی و رفع کند.
- و...
از کجا بهترین شرکت پشتیبانی امنیت شبکه را پیدا کنیم؟
در دنیای امنیت شبکه یک اصل کاربردی وجود دارد و آن هم این است که هر چقدر میزان تجربه یک متخصص پشتیبانی شبکه بیشتر باشد، بیانگر این است که میتواند فرد مطمئن تری باشد.
از این راه میتوان بهترین مرکز پشتیبان شبکه در تهران یا سایر استان ها را پیدا کرد که مرکزی که چندین سال است که به صورت تخصصی در حوزه راه اندازی شبکه، پشتیبانی شبکه، طراحی و اجرا شبکه از صفر تا صد بوده است قطعا میتواند خدمات بهتری ارائه دهد.
زیرا فعالیت پشتیبان امنیت شبکه ساده نیست و سرمایه گذاری بر روی کسی که صرفا در این حوزه تحصیلات کرده باشد یا با تکنولوژی های نسل جدید آشنایی نداشته باشد، ریسک بزرگی برای سازمان محسوب میشود.
تیم فنی رایانه کمک با بیش از 2 دهه فعالیت تمام حوزه های شبکه، بهترین متخصص های خدمات پشتیبانی امنیت شبکه را دور یکدیگر جمع کرده است تا از کاربران عادی تا شرکت های بزرگ زمانی که به تضمین امنیت شبکه نیاز دارند به سادگی و با یک تماس با شرکت امنیت شبکه در ارتباط باشند.
بنابراین برای تماس با بهترین سرویس کاران شبکه کافی است با شماره 71398008 (021 کد تهران) تماس حاصل فرمایید.
سخن پایانی
با توجه به اینکه علمIT هر روز پیشرفت های چشمگیری دارد و ضریب نفوذ هکر ها به شبکه ها افزایش پیدا کرده است، متخصصان رایانه کمک هر روز سعی میکنند راه های نفوذ به شبکه های مختلف را بررسی کنند و راهکار های مفید برای افزایش امنیت در شبکه را ارائه دهند. با برونسپاری بخش آی تی خود به رایانه کمک خیالتان از هر نظر راحت باشد و میتوانید بر روی فعالیت درونی شرکت خود تمرکز داشته باشید متخصصان ما این کار را به نحو احسن انجام خواهند داد، برای ثبت سرویس شبکه میتوانید به این صفحه مراجعه کنید، همچنین برای مشاوره تلفنی با کارشناسان رایانه کمک میتوانید شماره 9099071540 را از طریق تلفن های ثابت شماره گیری کنید و یا اگر قصد تماس با ما از طریق موبایل را داشته باشید شماره 0217129 در اختیار شما عزیزان قرار دارد.
قابل توجه شما کاربر گرامی: محتوای این صفحه صرفاً برای اطلاع رسانی است در صورتی که تسلط کافی برای انجام موارد فنی مقاله ندارید حتما از کارشناس فنی کمک بگیرید.