تعمیر قطعات کامپیوتر یکی دیگر از خدمات مجموعه ی رایانه کمک می باشد، همان طور که می دانید امروزه سیستم های رایانه ای به یکی از مهم ترین و ضروری ترین کالاهای دیجیتال تبدیل شده اند که کارکرد صحیح آن ها در جهت فعالیت های مختلف کاری، آموزشی و... اهمیت زیادی دارد. در این مقاله از رایانه کمک ما تصمیم گرفتیم به سوالات مهمی که کاربران در خصوص تعمیر قطعات کامپیوتر از ما می پرسند پاسخ دهیم پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

تعمیر کیس و کامپیوتر شخصی
به طور کلی خرابی های مربوط به کیس و کامپیوتر شخصی به 2 گروه نرم افزاری و سخت افزاری تقسیم می شود. معمولا مشکل در بالا آمدن برنامه ها یا خرابی نرم افزار در گروه مشکلات مربوط به نرم افزار رایانه و بروز مشکل در قطعات کیس مانند کارت گرافیک، هارد، فن ها، پاور، سی پی یو و عدم کارکرد این قطعات در گروه مشکلات سخت افزاری قرار دارند.
به طور کلی تعمیر کیس و کامپیوترهای شخصی نیاز به تخصص و مهارت بالایی دارد و در صورت عدم آگاهی می تواند باعث رسیدن آسیب به دیگر قطعات سیستم شود. در بخش تعمیر قطعات کامپیوتر شخصی، مجموعه ی رایانه کمک با دارا بودن کارشناسانی مجرب قادر به عیب یابی، تعمیر و در صورت نیاز تعویض قطعات معیوب می باشد.

تعمیر لپتاپ چگونه انجام می شود؟
معمولا تعمیر لپتاپ در بخش های سخت افزاری و نرم افزاری به چند شیوه ی تلفنی، اینترنتی و حضور در محل انجام خواهد شد که در ادامه به معرفی هر روش خواهیم پرداخت.
تعمیر لپتاپ تلفنی
در این روش کاربر بعد از تماس با کارشناس مربوطه و بیان مشکل خود می تواند با کمک راهنمایی های کارشناس، مشکل لپتاپ خود را به آسانی برطرف نماید.

تعمیر لپتاپ اینترنتی
در روش تعمیر لپتاپ اینترنتی کاربر با نصب نرم افزارهایی مانند انی دسک (anydesk ) اجازه ی ورود تعمیرکار لپ تاپ را به سیستم خود صادر کرده و تعمیرکار مربوطه قادر به بررسی و رفع مشکل خواهد بود، در این روش کاربر می تواند تمامی مراحل انجام کار را مشاهده نماید.
تعمیر لپتاپ در محل
در روش تعمیر لپتاپ در محل نیز تعمیرکار در سریع ترین زمان در محل مورد نظر حاضر شده و بعد از عیب یابی مشکل مربوطه را در حضور مشتری برطرف خواهد کرد.
چه قطعاتی از کامپیوتر تعمیر میشوند؟
از جمله اصلی ترین قطعات کامپیوتر که ممکن است با مشکل مواجه شوند و نیاز به تعمیر یا تعویض داشته باشند در ذیل آورده شده است:
مادر برد (Motherbord): برد اصلی یا مادر برد یکی از اصلی ترین قطعات کامپیوتر می باشد. به عبارت دیگر تمامی قطعات الکترونیکی بر روی این برد سوار شده اند و این بخش وظیفه ی برقراری ارتباط بین قطعات کامپیوتر را بر عهده دارد.

حافظه جانبی (RAM): یکی دیگر از قطعات کامپیوتر رم یا حافظه ی جانبی می باشد. این بخش بر روی اسلات های مشخصی که روی مادربرد تعبیه شده است قرار می گیرد، به طور کلی رم یا حافظه ی جانبی یک حافظه ی موقت بوده که اطلاعات را در خود ذخیره خواهد کرد و رابطی بین هارد و سی پی یو می باشد.
سی پی یو (CPU ): سی پی یو (Central Processing Unit) واحد پردازش مرکزی سیستم می باشد، این قطعه به عنوان مغز کامپیوتر نیز شناخته می شود. یکی از مهم ترین قطعات در سرعت پردازش اطلاعات سی پی یو می باشد، اجرای نرم افزارها و انجام محاسبات توسط این قطعه انجام می شود و شرکت هایی مانند ای دی ام (AMD) و اینتل (Intel) وظیفه ی تولید و عرضه ی سی پی یوهای لپ تاپ و کامپیوترهای شخصی را بر عهده دارند.

هارد (Hard) :هارد محل ذخیره ی اطلاعات و داده ها می باشد. هاردها انواع مختلفی دارند و به هاردهای داخل سیستم هارد اینترنال گفته می شود. به دلیل اینکه هارد SSD دارای سرعت بالاتری نسبت به هارددیسک ها هستند از این گروه هارد در سیستم ها بیش تر استفاده می شود.
پاور یا منبع تغذیه: منبع تغذیه وظیفه ی تبدیل برق ورودی به برق مورد نیاز سیستم را بر عهده دارد، پاور مانند سی پی یو دارای فن خنک کننده بوده تا از این طریق از داغ شدن بیش از حد و آسیب رسیدن به قطعه جلوگیری شود.

کارت گرافیک: اطلاعات پردازش شده توسط قطعات داخلی کامپیوتر با کمک کارت گرافیک بر روی نمایشگر به کاربر نمایش داده خواهد شد. معمولا سیستم ها بر روی مادربرد دارای گرافیک آنبورد می باشند این بخش قطعه ی کوچکی بوده که وظیفه ی کارت گرافیک را انجام می دهد. شرکت های انویدیا (Nvidia) و ای ام دی (AMD) 2 شرکت تولید کننده ی کارت گرافیک می باشند.
تعمیرات قطعات کامپیوتر چگونه انجام میشود؟
در صورتی که کامپیوتر رومیزی یا لپ تاپ شما دچار مشکل سخت افزاری شده باشد و نیاز به تعمیر قطعه داشته باشد، کارشناس بعد از اعزام در محل در صورت امکان در حضور مشتری قطعه ی مورد نظر را تعمیر خواهد کرد.
آیا تعمیرات کلیه قطعات کامپیوتر امکان پذیر است؟
امکان تعمیر قطعات کامپیوتر بستگی به نوع و شدت خرابی داشته و بعد از بررسی های انجام شده توسط کارشناس رایانه کمک به کاربر اعلام خواهد شد، البته در صورت امکان کارشناس در قدم اول اقدام به تعمیر قطعات کرده و اگر تعمیر غیر ممکن باشد با استفاده از قطعات اورجینال قطعه ی مربوطه را تعویض خواهد کرد.

امنیت اطلاعات در تعمیر قطعات کامپیوتر
از آن جایی که اطلاعات موجود بر روی هارد سیستم برای کاربران اهمیت بالایی داشته و امنیت اطلاعات برای کاربر مهم و ضروری است، مجموعه ی رایانه کمک این امکان را برای مشتریان فراهم کرده است که در حضور خود آن ها اقدام به تعمیر قطعات سیستم می نماید، در این صورت مشتری دیگر نگران امنیت اطلاعات خود نخواهد بود.
خدمات تعمیر قطعات رایانه کمک کدامند؟
عیب یابی، تعمیر و تعویض تمامی قطعات سیستم های کامپیوتری رومیزی و لپ تاپ ها از جمله خدمات مجموعه ی رایانه کمک بوده که با اعزام سریع کارشناس در محل مربوطه با مناسب ترین قیمت انجام می شود. تعمیر تمامی قطعات ذیل توسط کارشناسان رایانه کمک انجام می گیرد:
- کارت صدا
- کارت گرافیک
- مادربرد
- سی پی یو
- فلاپی دیسک
- پاور
- کیبورد
- مانیتور
- کارت مودم
- سی دی رام
- هارددیسک
- ماوس
- اسکنر
- کارت شبکه
- پرینتر
- رم
- قلم نوری
- رسیور کارت
- کارت TV
- کارت I/O

سخن پایانی:
همان طور که در این مقاله اشاره کردیم تعمیر قطعات کامپیوترهای رومیزی و لپ تاپ یکی از خدمات مهم گروه رایانه کمک بوده که توانسته در طی سال های متوالی رضایت مشتریان بسیاری را در این حوزه به دست آورد، اعزام سریع کارشناس، تعمیر یا تعویض قطعات، امنیت اطلاعات، هزینه ی مناسب و گارانتی خدمات از جمله ویژگی های رایانه کمک می باشد. شما کاربران گرامی می توانید در صورت بروز مشکل یا سوال با کارشناسان رایانه کمک از طریق شماره های 909071540 یا 0217129 به صورت شبانه روزی و در ایام تعطیل تماس حاصل نمایید.
